Zwarte Markt

De Zwarte Markt heeft geen web site !    

http://www.zwartemarkt.be   is nog niet in gebruik.
Hier vindt u een beetje informatie, maar vooral photos en publiciteit van de "MUZIEK BOX" die komt af en toe naar de zwartemarkt.

 


De Zwarte Markt is een overdekte markt die doorgaat op zondagen tussen 09.00-18.00 uur.

Ze is gelegen in de Essenschotstraat 8 in de industriezone Ravenshout.
U kunt De Zwarte Markt snel bereiken via verschillende invalswegen naar Tessenderlo:
op zondag en op feestdagen worden wegwijzers geplaatst.

De Zwarte Markt, een tweedehandsbeurs, die iedere zondag duizenden bezoekers trekt, zelfs van ver buiten onze landsgrenzen.
De Zwarte Markt is één van de grootste overdekte markten van Europa.
Het heeft een oppervlakte van 20.000 m2 en is verdeeld in 4 gebouwen, waarvan 3 met elkaar verbonden zijn. De laatse en vierde is de meest recente.

Op de zwarte markt in Tessenderlo is er een vaste stand met vanalles - goed voor een koude winterzondag door te brengen.
Bij momenten lijkt de overdekte markt in Tessenderlo op een echte showroom.

Meer dan 1.300 standhouders, verspreid over drie hallen met een totale oppervlakte van 20.000 vierkante meter. De Zwarte Markt in Tessenderlo lokt elke week gemiddeld 15.000 bezoekers. De markt, die dit jaar haar 23ste verjaardag viert, dankt haar succes deels aan het enorme aanbod en de lage prijzen, maar vooral aan de optredens van Willy Somers, Jo Vally, Luis Borges en de andere coryfeëen van het Vlaamse levenslied.
Lees over VTM - Typisch Belgisch op woensdag 23/03 om 22u10  Typisch_belgisch
Voor veel Belgen en buitenlanders is de Zwarte Markt, hoe onwaarschijnlijk het ook moge klinken, het hoogtepunt uit hun bestaan. Elke zondag staan ze al lang voor het openingsuur aan te schuiven om er een hele dag naar de marktkramen te kijken. Ze zien er hun vrienden, die ze op de markt hebben leren kennen, terug en samen genieten ze van een gratis optreden van de prins van het Vlaamse lied, Willy Sommers.
 

Luis Borges

Optredens van binnen- en buitenlandse artiesten

Luis Borges & Music Box

Deze unieke mobiele muziekwagen, boordevool amusement,
muziek en humor, is de ideale animatie voor uw evenementen !


www.borges.be

Music Box